de sede ds600 snake sofa vintage design lovt loft4Pinterestde sede ds80 day bed bank sofa vintage design lovt loft© Archiproductsde sede ds600 snake sofa vintage design lovt loft1Instagramde sede terrazzo sofa vintage design lovt loft1via www.myunfinishedhome.comde sede ds88 bank sofa vintage design lovt loft© LOVTde sede ds600 snake sofa vintage design lovt loft3via www.design-crisis.comde sede terrazzo sofa vintage design lovt loft2© woning van Ronnie Sasson via Pinterestde sede ds600 snake sofa vintage design lovt lofthttps://www.facebook.com/APPARATUSSTUDIO
11/09/2016

LOVT loves De Sede

Vintage meubels

De Sede vintage design meubels zijn zo mooi. Hou jij ook zo van een vintage design bank of stoel? Een mooie combinatie van oud & nieuw in je huis? Je eigen stijl neerzetten, net even anders? Dan moet je echt eens de banken en fauteuils van De Sede overwegen. Zo mooi, zo’n geweldige kwaliteit. Ok, er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan, maar dat zijn ze absoluut waard.

De Sede geschiedenis

Ruim een halve eeuw geleden is het Zwitserse De Sede begonnen in het atelier van een kleine, maar ervaren zadelmaker in Klingnau. De vakmensen van De Sede willen de best mogelijke leren zitmeubelen maken. Traditioneel handwerk is nog steeds een belangrijk onderdeel daarvan. Inmiddels bieden ze werk aan meer dan 120 mensen.

Hun allesomvattende slogan is: The culture of excellence. Er is geen plaats voor middelmatigheid. En dat klopt. Dat maken ze echt altijd waar. We hebben bij LOVT al heel veel banken en fauteuils van dit merk in de collectie gehad. En er staan nog steeds prachtexemplaren in de LOVT Loods.

Elk product van De Sede is zo mooi gemaakt. Een superkwaliteit, de meubels zijn zo zwaar, vaak met een stalen frame. Van het allerbeste dikke runder nekleer. Kwaliteit is het belangrijkste aspect in hun hele traject. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en ook aan de keuze van de huiden die gebruikt worden. Alleen stieren, grootgebracht in Zuid-Duitsland of Zwitserland waar de stieren de beste verzorging krijgen, worden goed genoeg bevonden. De kwaliteit van het leder is ongeëvenaard!

Maar zeker net zo belangrijk, de vintage meubels van De Sede zijn ontzettend mooi en ze vertellen hun eigen verhaal! Neem de DS 1025 Terrazza Elementen door Ubald Klug, de DS600 Snake Sofa of de uitschuifbare DS44 , of de slaapbank DS85. Stuk voor stuk zulke fantastische banken, klassiekers die heel lang meegaan. Bij De Sede betekent design niet alleen mooi. Het zitcomfort is ook geweldig.

Bekijk de foto’s en zie hoe deze De Sede banken matchen met stoere industriële interieurs, of juist met hele luxe chique herenhuizen of grachtenpanden. Of een heel strak en modern interieur.

Tja, je ziet het. We LOViT. Volg LOVT op Facebook dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe aanwinsten.