Contact

Onze collectie is zeer zorgvuldig samengesteld. Het is vintage fashion van prachtige merken, vaak bijna als nieuw (soms helemaal nieuw). Als een item beschadigd is of gebruikssporen heeft, dan zetten we dit duidelijk in de productbeschrijving. Als je vragen hebt over de maat, over de stof of over iets anders. Bel ons, mail ons, app ons. Met alle liefde helpen we je verder.

aletta@lovt.nl
+31 6 51044987

RETOUR

Als een aankoop niet blijkt te zijn wat je had gehoopt, kun je het zonder probleem aan ons retourneren. Wij zorgen dan dat het volledige aankoopbedrag (min de verzendkosten) op je bankrekening teruggestort wordt. Het is voor ons van groot belang dat je blij bent met je aankoop. We vragen je wel om binnen 3 dagen melding te maken van het feit dat je wilt retourneren, dit kan via mail of telefonisch. 

Wij accepteren retouren op alle kleding en schoenen, binnen 7 werkdagen na verzending (je ontvangt een track&trace nummer zodra het item is verzonden, de bedenktijd gaat in op de dag na verzending). De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Wij raden aan om gebruik te maken van een erkende bezorgservice met verzekering (PostNL, UPS, DHL, TNT).

BELANGRIJK: We kunnen een retourzending alleen accepteren als aan de volgende criteria is voldaan;

– De kaartjes moeten allen nog zijn bevestigd aan het kledingstuk
– Het stuk kan geen tekenen van beschadinging of (extra) gebruik vertonen
– De orgininele verpakking en het verpakkingspapier is mee terug gezonden (schoenendoos of dustbag)

Je kunt je aankopen terugsturen naar het adres hieronder:

LOVT
Roemer Visscherlaan 19
3705 SB Zeist

KVK 30271487

BTW NL001987698B16 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij het inbrengen en/of kopen van kleding, schoenen, tassen of andere items bij LOVT ben je gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden. Op grond van artikel 6:232 van het Burgerlijk Wetboek ben je ook gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden als je geen kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden.

1. Je kunt jouw kleding en accessoires op afspraak aanbieden bij LOVT.

2. LOVT doet de uitbetaling aan het eind van het seizoen. Het seizoen loopt van februari t/m juli en van augustus t/m januari. Bij inbreng kies je voor 50% van de verkoopprijs als een tegoedbon van een door jou gekozen winkel waar we mee samenwerken of voor 40% van de verkoopprijs overgemaakt op jouw bankrekening. 

3. LOVT kan de prijs van een item te allen tijde wijzigen als zij dit nodig achten. Als inbrenger hou je recht op de afgesproken 40% of 50% van de ‘nieuwe’ verkoopprijs. Ook kunnen wij een artikel uit de winkel halen als het blijkt toch niet verkoopbaar te zijn. LOVT streeft er altijd naar de hoogst haalbare verkoopprijs voor jouw artikel te krijgen.

4. Een seizoen loopt bij LOVT van van februari t/m juli en van augustus t/m januari. Artikelen die niet verkocht zijn kunnen in de laatste maand van het betreffende seizoen door de inbrenger zelf worden opgehaald. Stuks die niet zijn opgehaald door de inbrenger doneren wij aan een goed doel.

5. LOVT kan echter niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, vermissing of diefstal van de door jou ingebrachte items. Inbrengen is volledig en altijd op eigen risico. Uitbetaling geschiedt alleen als een item daadwerkelijk verkocht is.

Winkelwagen