Over ons

Ik geloof al heel lang in vintage: mooie spullen een tweede leven geven. Simpelweg omdat ik gewoon blij word van mooi ontworpen en goed gemaakte producten, maar ook omdat het bijdraagt aan een beter klimaat.

In 2010 startte ik met LOVT vintage design meubels. Vanaf 2021 LOVT vintage fashion vanuit dezelfde passie voor mooie vintage spullen. Al jaren struin ik met mijn drie dochters alle tweedehands winkels en markten af. Op zoek naar die mooie pareltjes. We moeten met elkaar af van de wegwerpmaatschappij en fast fashion en toe naar een bewuste keuze voor betere spullen die langer meegaan.

Ik ben er voor mensen die zuinig zijn op hun mooie kleding en die het graag een tweede leven gunnen. Voor mensen die geen zin hebben in het gedoe van The Next Closet en Vinted, geen zin hebben in fotograferen, onderhandelen, verpakken, verzenden, wegbrengen en weer retour ontvangen. Ik kom persoonlijk langs of je kunt je spullen bij me brengen. Ik ben eerlijk en beoordeel kritisch welke echt gave stukken een tweede leven verdienen. De opbrengst delen we samen.

LOVT richt zich op ‘high fashion’, zeg maar de betere merken. Niet perse alleen de Prada’s en Gucci’s van deze wereld. Ik wil graag een bereikbare collectie. Denk aan merken als: Iro, Isabel Marant, Patrizia Pepe, Sandro, Bellerose, Bash, American Vintage, The Kooples, Maje, Zadig & Voltaire, Essentiel, Filippa K, forte forte, Acne en Closed. Heb jij zoiets in je kledingkast hangen wat je niet meer draagt? Bel of app me gerust.

Winkelwagen