Over LOVT

Wie is Aletta

Voordat ik met LOVT startte was ik directeur van het reclamebureau O-utrecht. Een prachtig vak! Maar er was al jaren ook een andere liefde in mijn leven. Vanaf mijn eerste eigen huis ben ik bezig geweest met verbouwen en inrichten. Altijd waren het bijzondere, oude panden. Zo transformeerden we een oud pakhuis uit 1884 tot kantoor en toverden we een boerderij uit 1652 om tot (droom)woning. In dat soort panden met historie passen ook meubels met een verhaal. In 2010 gooide ik het roer om en begon ik aan de opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur. Hetzelfde jaar was LOVT een feit.

Wat betekent LOVT

LOVT staat voor liefde voor lofts. Een loft staat voor mij voor veel ruimte, industriële uitstraling, eigenheid, grote gebaren en authentieke materialen. Daar houd ik van, daar komen mooie vintage design meubels het best tot z’n recht.

de LOVT stijl

Als ik zeg: vintage, tijdloos design, eerlijk, echte materialen, bijzonder, groot, puur, mooi, één geheel, industrieel, nostalgie, oud, hergebruik, retro, bijzonder, doorleefd, producten met een verhaal. Heb je dan een beeld?

Is LOVT ook voor jou?

Hou jij ook zo van oogstrelende (loft)appartementen en statige grachtenpanden. Of villa’s, landhuizen en oude schoolgebouwen of stoer industrieel erfgoed. Sfeervolle panden van lang geleden. LOVT heeft een grote passie voor deze bijzondere objecten. We willen dit mooie huizen of winkels maken. Met authentieke materialen, met (vintage) design, met een bijzondere smaak en ook met een beetje lef. We zijn er voor particulieren eEn voor architecten, interieur-architecten, binnenhuisarchitecten, stylisten, interieurontwerpers, projectinrichters, winkelinrichters en horeca-inrichters die net dat extra beetje sfeer zoeken. Heb jij een bijzonder pand in te richten? Ik maak er graag met jou iets unieks van.

En …

Ik ben getrouwd met Hans en heb 3 geweldige tienerdochters, Anna, Laura en Eva. En m’n lieve hond Sus.

aletta boer lovt vintage design loft